header banner butterfly bikini briefs header banner bralette butterfly bikini briefs
bikini style guide

butterfly bikini broekje
bikini style guide

butterfly
bikini broekje

Wat is een butterfly bikini broekje?


De butterfly bikini broekjes hebben een prachtig hoog uitgesneden pasvorm. Ze worden gekenmerkt door een flatterende vlinderuitsnede aan de achterkant die de vorm van je billen prachtig accentueert. In vergelijking met onze andere bikini broekjes, onthult deze stijl het meeste van je billen. De butterfly bikini broekjes van Marlies Dekkers zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en prints, zodat je altijd een bikini broekje kunt vinden dat bij jou past.


shop butterfly bikini broekjes
wat is een butterfly bikinibroekje
wat is een butterfly bikinibroekje

Voor wie zijn butterfly bikini broekjes geschikt?

Een butterfly bikini broekje is een sexy keuze die bij veel verschillende figuren past. Of je nu wat slanker bent of juist wat vollere heupen hebt, een butterfly bikini broekje kan je vrouwelijke vormen benadrukken en je een zelfverzekerd gevoel geven op het strand of bij het zwembad. Het butterfly bikini broekje heeft hoog uitgesneden pasvorm, dit zorgt ervoor dat je benen langer lijken. De brede zijkanten van het broekje geven daarnaast extra ondersteuning en comfort. Ontdek de verschillende modellen en kleuren van de butterfly bikini broekjes van Marlies Dekkers en vind het perfecte broekje voor jouw figuur en stijl!


Een butterfly bikini broekje of een tanga?

Een tanga bikini en een butterfly bikini broekje hebben allebei een minimalistisch ontwerp en bieden minimale bedekking, dat maakt dat beide stijlen ideaal zijn voor zonnebaden. Een tanga bikini heeft een driehoekig stuk stof aan de achterkant dat de billen bedekt, terwijl de zijkanten van de slip smal zijn. Een butterfly bikini broekje heeft een vergelijkbare voorkant als een tanga, maar de achterkant is anders gevormd. In plaats van een driehoekige stof die de billen bedekt, heeft een butterfly bikini broekje twee driehoekige stukken stof die aan de zijkanten van de heupen vastzitten en aan de bovenkant zijn verbonden door een kleinere strook stof die tussen de billen loopt. Over het algemeen biedt een tanga iets meer bedekking aan de achterkant dan een butterfly bikini broekje. Beide zijn echter populair onder vrouwen die op zoek zijn naar een flatterende, minimalistische look voor op het strand of bij het zwembad.


Kies voor de perfecte butterfly bikini broekjes bij marlies dekkers

Onze collectie butterfly bikini broekjes biedt verschillende opties, in effen kleuren of met prints en versieringen. Het kiezen van de juiste maat is belangrijk om ervoor te zorgen dat je comfortabel en zelfverzekerd bent in je nieuwe butterfly bikini broekje. Gebruik onze handige maattabel om jouw perfecte maat te vinden en om te voorkomen dat je broekje te strak of te los zit. Kies jouw perfecte butterfly bikini broekje bij Marlies Dekkers en voel je zelfverzekerd en mooi op het strand of bij het zwembad.