fit & style TAPAAMINEN

Tervetuloa yksityiseen Sovitushuoneeseesi! Astu sisälle henkilökohtaista kokemustasi varten.. Sovitushuoneeni on yhdistelmä digitaalista ja fyysistä tilaa. Se on kokemus, joka on sekä henkilökohtainen että voimaannuttava, ja voi veljet, että se on hauskaa! Online-persoonallisuustesti ja Sinua myymälässä odottavat kuohuva ja pikkupurtava; se on Fit & Style kokemuksesi ja se saa Sinut tuntemaan itsesi erityiseksi ja hemmotelluksi. Perimmäinen tavoite on löytää alusvaatteet, jotka imartelevat kurvejasi, osoittavat kuka sinä olet ja ovat kaiken lisäksi huippumukavia.

book appointment

 

Bras description

bra image

Uskon, että oikeiden alusvaatteiden avulla nainen voi valloittaa maailman. Mutta tiedän myös, että täydellisten rintaliivien löytäminen voi olla pulmallista. Siinä on niin monta osaa, joiden tulee osua kohdalleen: koko, istuvuus, tyyli, materiaali. Se voi olla aivan ylivoimaista! Sen takia, yli 25 vuoden kokemukseen perustuen, olen luonut ainutlaatuisen ympäristön, jossa me yhdessä voimme toteuttaa alusvaateunelmasi.

Stylist

Henkilökohtainen Stylistisi opastaa sinut tämän tapahtuman läpi asiantuntemuksella ja huolella. Yhdessä löydätte Sinulle täydellisen liivikoon ja tyylin. Mutta löydät enemmänkin kuin nämä. Kun katsot peiliin ja näet parhaan version ITSESTÄSI suunnittelemissani alusvaatteissa, rakastut hullun lailla peilikuvaasi. Usko minua, tulet poistumaan Sovitushuoneestani valmiina toteuttamaan unelmasi. Ne kaikki. Rohkaise mielesi!

styling image

Bites & bubbles

bites image

Koska uskomme elämän juhlistamiseen ja kaikkien aistien stimulointiin, tarjoamme sinulle herkullisia makeita ja suolaisia makupaloja ja niiden seuraksi lasillisen tai pari Proseccoa. Jos mieluummin pidät pääsi kylmänä, tarjoamme myös valikoiman teetä ja herkullista kahvia. Mitä sitten lasissasi onkin, kohotetaan se maljaksi sinulle!

 

Your body,
my canvas

- Marlies Dekkers