• marlies dekkers lingerie
    marlies dekkers lingerie

"Mijn persoonlijke missie, verwoord als 'dare to dream, dare to grow, dare to be', vloeit door in elk ontwerp dat ik creëer. Mijn designs worden gekenmerkt door een perfecte pasvorm en worden ontworpen vanuit vrouwelijk perspectief. Mijn Lingerie en Badmode collecties omarmen je schoonheid en voorzien je van een grote dosis zelfvertrouwen.

Ontdek de verscheidenheid aan pasvormen met het voordeel van gratis verzending bij je eerste bestelling, ecologisch verantwoorde verpakking, 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren in onze marlies|dekkers winkels waardoor je de ruimte hebt om jezelf volledig te omarmen en te ontdekken. Ik wil je niet alleen aanmoedigen om jouw lichaam te omlijsten, maar ook om te durven schitteren."

- Marlies Dekkers

shop veilig

why marlies dekkers
why marlies dekkers

188.000+ klanten

Laat je inspireren door meer dan 188.000 tevreden klanten die jou voor gingen.

why marlies dekkers

5-sterren reviews

"De website is gemakkelijk te navigeren", "snelle verzending", "geweldige service" zijn slechts enkele van de beoordelingen die onze klanten ons gaven.

why marlies dekkers

officiële marlies|dekkers webshop

Dit is de officiële marlies|dekkers webshop, waar onze lingerie en badmode vrouwen de beste versie van zichzelf laten zien door hun schoonheid te omlijsten

why marlies dekkers

shop & krijg

marlies dekkers lingerie unique selling points marlies dekkers lingerie unique selling points

extra advies nodig

Online fit sessie
klantenservice

Stel je vraag aan onze klantenservice,
want jouw zelfverzekerdheid is
onze prioriteit.

neem contact op 

maat en advies
maat & advies

Op basis van ruim 30 jaar ervaring,
is er een omgeving gecreëerd waar we
samen lingeriedromen waarmaken.

maat & advies  
Veelgestelde vragen
veelgestelde
vragen

Krijg direct antwoorden op onze
veelgestelde vragen pagina.

FAQ

Online fit sessie

klantenservice

Bij Marlies Dekkers begrijpen we dat het plaatsen van een bestelling of het vinden van de juiste maat vragen met zich mee kan brengen. Onze klantenservice is er om al jouw vragen over maatvoering, producten of het plaatsen van je bestelling te beantwoorden. We zijn slechts een chat of telefoontje verwijderd, altijd klaar om jou te ondersteunen.


neem contact op 
fitting room

maat & advies

Wij weten dat het vinden van de perfecte bh een beetje een puzzel kan zijn. Er zijn zoveel stukken die je goed moet hebben: de maat, de pasvorm, de stijl, het materiaal. Het kan behoorlijk overweldigend zijn! Daarom heeft Marlies, op basis van ruim 30 jaar ervaring, een unieke omgeving gecreëerd waar we samen lingeriedromen waarmaken.


maat & advies 
Veelgestelde vragen

veelgestelde vragen

Heb je vragen? Ontvang direct antwoorden op onze veelgestelde vragen pagina. Is jouw vraag niet beantwoord? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice!

FAQ 

betaal-en verzendmethodes

marlies dekkers lingerie payment methods marlies dekkers lingerie payment methods