Sales Advisor (14 tot 20 uur)
Locatie: Utrecht

Ben jij een fan van mode, marlies|dekkers en/of wil jij graag vrouwen inspireren om het best uit zichzelf te halen? Lees dan snel verder en wie weet word jij de nieuwe marlies|dekkers ambassadeur van onze store in Utrecht!

Met jouw ervaring, optimisme en enthousiasme zorg je voor een optimale service aan onze klanten. Je helpt klanten met het aanmeten van de juiste pasvorm, adviseert ze over de huidige collectie en draagt hierbij onze merkwaarden en visie uit. Tevens werk je samen met het team aan alle dagelijkse activiteiten in de winkel. Je bent een echte ambassadeur van marliesIdekkers.

Als Sales Advisor heb je:
- Een representatieve uitstraling;
- Goede communicatieve en commerciële vaardigheden;
- Aantoonbare ervaring als verkoopmedewerker / winkelmedewerker. Ervaring in de verkoop van lingerie is een pré;
- Het teamplayers gevoel in je;
- Een flexibele werkhouding. We bieden een 0-urencontract aan waarbij je flexibel beschikbaar bent voor 14 tot 20 uur per week. Dit betekent dat je kunt worden opgeroepen voor werk op weekdagen, in het weekend, tijdens koopavonden en op feestdagen.

Waarom werken bij marlies|dekkers?
Bij ons draait alles om passie, creativiteit en het vieren van het vrouw-zijn. Ons motto "we dare to dream, dare to grow, dare to be"staat centraal in alles wat we doen. Bij ons kun je zijn wie je wilt zijn en jezelf uiten op een veilige en ondersteunende manier. We zijn niet alleen een lingeriebedrijf, maar een gemeenschap van gepassioneerde en gedurfde collega’s die samenwerken om onze visie tot leven te brengen.

Tevens bieden wij je:
- Een lekker maandsalaris gebaseerd op het Retail Non-Food cao;
- Woon je verder dan 10 km? Geen zorgen over de reiskosten, want je ontvangt een reiskostenvergoeding van ons. Zo kom je zonder stress op je werk aan;
- Of je nu de wereld rondreist of thuisblijft, met 24 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur) kun jij bijtanken wanneer jij dat wilt;
- Een geweldige pensioenregeling bij Nationale Nederlanden;
- Een inspirerend bedrijf met een visie die we dagelijks omarmen. Hier werken we niet alleen, maar we zijn ook een hechte community waar je je thuis gaat voelen;
- Bij marlies|dekkers geloven we dat jouw lingerie gezien mag worden. Als een extraatje, mag je daarom elk jaar één gratis product naar keuze uitkiezen. Plus, je krijgt een personeelskorting van 20%!;
- Maak je klaar voor de stocksales! Twee keer per jaar kun je helemaal losgaan en jezelf trakteren op onze eigen producten met aantrekkelijke kortingen.

Interesse?
Herken jij jezelf als een echte Sales Advisor en wil je samen met ons het succes van marlies|dekkers verder uitbouwen? Solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw sollicitatie.


Dare to dream, dare to grow and dare to be!solliciteer nu   Terug naar alle vacatures