>
Sales Advisor
Locatie: Amsterdam

Ben jij een fan van mode, marlies|dekkers en/of wil jij graag vrouwen inspireren om het best uit henzelf te halen? Lees dan snel verder en wie weet word jij de nieuwe marlies|dekkers ambassadeur van onze store in Amsterdam!

Met jouw ervaring, optimisme en enthousiasme zorg je voor een optimale service aan onze klanten. Je helpt klanten met het aanmeten van de juiste pasvorm, adviseert ze over de huidige collectie en draagt hierbij onze merkwaarden en visie uit. Tevens werk je samen met het team aan alle dagelijkse activiteiten in de winkel. Je bent een echte ambassadeur van marliesIdekkers.

Als Sales Advisor heb je:
- Een representatieve uitstraling;
- Goede communicatieve en commerciële vaardigheden;
- Affiniteit en verkoop ervaring in de lingerie;
- Aantoonbare ervaring als verkoopmedewerker / winkelmedewerker. Ervaring in de verkoop van lingerie is een pré;
- Het teamplayers gevoel in je;
- Een flexibele werkhouding. Je bent tussen de 15 en 24 uur per week beschikbaar. Weekenden, koopavonden en feestdagen kunnen tot je werkdagen behoren.

Over marlies|dekkers:
In bijna 25 jaar tijd is Marlies Dekkers uitgegroeid tot één van de meest succesvolle lingerieontwerpsters van dit moment. Ruim 100 enthousiaste, ambitieuze medewerkers werken mee aan het wereldwijde succes van ruim 700 verkooppunten en acht marlies|dekkers stores.

Waarom werken bij marlies|dekkers?
Geen dag is hetzelfde in deze snelle, fashionable organisatie. Naast passie voor lingerie, hebben onze collega's één ding gemeen, we dare to dream, dare to grow, dare to be.

Tevens bieden wij je:
- Een bedrijf met een inspirerende visie dat actief leeft binnen onze organisatie;
- Hele fijne werksfeer en een team die je gaat beschouwen als je vriendinnen;
- Veel eigen verantwoordelijkheden en persoonlijke ontwikkeling;
- Marktconform salaris;
- Secundaire voorwaarden als: 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen, reiskostenvergoeding (wanneer je meer dan 10km van de vestiging woont) en pensioenregeling;
- Twee keer per jaar een stocksale en zeer aantrekkelijke korting op eigen producten.
- "innerwear as outerwear” zal ook jouw nieuwe motto worden als je bij ons in de winkel staat. Met leuke kortingen en elk jaar de mogelijkheid om een leuk product uit te kiezen word jij echt een marlies|dekkers ambassadeur!

Interesse?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je samen met ons het succes van marlies|dekkers verder uitbouwen? Aarzel niet en stuur je CV met motivatie én pasfoto naar ons.


Dare to dream, dare to grow and dare to be!solliciteer nu   Terug naar alle vacatures