Assistent Storemanager
Locatie: Rotterdam

Wil jij graag vrouwen inspireren met je passie voor lingerie en wil je deel uit maken van een super team? Solliciteer en wie weet word jij de nieuwe assistent storemanager van onze store in Rotterdam!

Samen met de store manager ben jij verantwoordelijk voor de winkel. Met jouw ervaring, optimisme en enthousiasme zorg jij ervoor dat de werkzaamheden in de winkel vlekkeloos verlopen. Je wilt je team inspireren, herkent talent en helpt ze ontwikkelen. Daarnaast zorg je voor een optimale service aan onze klanten. Je helpt klanten met het aanmeten van de juiste pasvorm, adviseert ze over de huidige collectie en draagt hierbij onze merkwaarden en visie uit.

Als assistent storemanager heb je:
- Een representatieve uitstraling;
- Goede communicatieve en commerciële vaardigheden;
- Aantoonbare ervaring als (assistent) store manager, supervisor of leidinggevende;
- Affiniteit in de lingerie;
- Het teamplayers gevoel in je;
- Een flexibele werkhouding. Je bent tussen de 32 en 38 uur per week beschikbaar. Weekenden, koopavonden en feestdagen kunnen tot je werkdagen behoren.

Over marlies|dekkers:
Marlies Dekkers is uitgegroeid tot één van de meest succesvolle lingerieontwerpsters van dit moment. Ruim 120 enthousiaste, ambitieuze werknemers werken mee aan het wereldwijde succes van ruim 700 verkooppunten en negen marlies|dekkers winkels.

Waarom werken bij marlies|dekkers?
Geen dag is hetzelfde in deze snelle, fashionable organisatie. Naast passie voor lingerie, hebben onze collega's één ding gemeen, we dare to dream, dare to grow, dare to be.

Tevens bieden wij je:
- Een bedrijf met een inspirerende visie die actief leeft binnen onze organisatie;
- Hele fijne werksfeer en een team dat je gaat beschouwen als je vriendinnen;
- Veel eigen verantwoordelijkheden en persoonlijke ontwikkeling;
- Marktconform salaris;
- Secundaire voorwaarden als: 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen, reiskostenvergoeding (wanneer je meer dan 10km van de vestiging woont) en pensioenregeling;
- Twee keer per jaar een stocksale en zeer aantrekkelijke korting op eigen producten.
- "innerwear as outerwear” zal ook jouw nieuwe motto worden als je bij ons in de winkel staat. Met leuke kortingen en elk jaar de mogelijkheid om een leuk product uit te kiezen word jij echt een marlies|dekkers ambassadeur!

Interesse?
Ben je enthousiast geworden en wil je samen met ons het succes van marlies|dekkers verder uitbouwen? Solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw sollicitatie.


Dare to dream, dare to grow and dare to be!solliciteer nu   Terug naar alle vacatures