• careers marlies dekkers header
    careers marlies dekkers header

Marlies Dekkers is sinds 1993 uitgegroeid tot één van de meest succesvolle lingerieontwerpsters ter wereld. Ruim 80 enthousiaste, ambitieuze medewerkers werken mee aan het wereldwijde succes van ruim 700 verkooppunten en zeven marlies|dekkers stores. Het hoofdkantoor van dit bruisende bedrijf is gevestigd in Rotterdam. Geen dag is hetzelfde in deze snelle, fashionable organisatie. Naast passie voor lingerie, hebben onze collega's één ding gemeen: dare to dream, dare to grow, dare to be.

courage multi color get informed

career opportunities

application and it manager marlies dekkers

Application/IT Manager

Heb jij brede ervaring met IT, ben je accuraat en zelfstandig? En vind je het leuk om de spil te zijn in een omnichannel-georiënteerd fashion bedrijf? Dan is deze baan wellicht wat voor jou!

lees meer
junior supply chain analist marlies dekkers

Junior Supply Chain Analist

Als Junior Supply Chain Analist zorg jij samen met je collega’s voor een effectief logistiek proces. Ben je daarnaast een expert in Excel? Bekijk deze vacature dan snel.

lees meer
sales suppor medewerker marlies dekkers

Sales Support Medewerker

Accuraatheid en behulpzaamheid staan bovenaan jouw woordenboek. Bestellingen neem je vlekkeloos op en je staat klanten vriendelijk te woord. Ben jij de perfecte fit voor deze functie?

lees meer
store representative marlies dekkers

Store Representative's Roermond

Maak jij graag klanten blij met jouw enthousiasme en passie voor lingerie? Bekijk deze vacature en wie weet word jij de nieuwe ambassadeur van marlies|dekkers in Roermond.

lees meer
store representative marlies dekkers

Store Representative Outlet Rosada

Maak jij graag klanten blij met jouw enthousiasme en passie voor lingerie? Bekijk deze vacature en wie weet word jij de nieuwe ambassadeur van marlies|dekkers bij de Rosada Outlet.

lees meer
store representative marlies dekkers

Store Representative Rotterdam (oproep)
Maak jij graag klanten blij met jouw enthousiasme en passie voor lingerie? Bekijk deze vacature en wie weet word jij de nieuwe ambassadeur van de marlies|dekkers store in Rotterdam.

lees meer
store representative marlies dekkers

Store Representative Inno Schouten

Maak jij graag klanten blij met jouw enthousiasme en passie voor lingerie? Bekijk deze vacature en wie weet word jij de nieuwe ambassadeur van marlies|dekkers bij Inno Schouten.

lees meer
store representative marlies dekkers

Store Representative Amsterdam

Maak jij graag klanten blij met jouw enthousiasme en passie voor lingerie? Bekijk deze vacature en wie weet word jij de nieuwe ambassadeur van de marlies|dekkers store in Amsterdam.

lees meer
stagiaire ecommerce marlies dekkers

Stagiair(e) E-commerce

Heb jij affiniteit met online media en heb je geweldige writing skills? Van e-mail marketing tot content management: als stagiaire E-com leer je alles over de online lingerie markt.

lees meer
staat jouw droombaan hier niet tussen?

Je mag altijd een open sollicitatie sturen naar: jobs@marliesdekkers.com